Rondreis Toscane

Vanaf €1.549,00

75km | 1050 hm | 100% vol

Genieten op de racefiets of gravelfiets in Toscane in de meivakantie. Een 8-daagse rondreis tussen de cipressen, wijnvelden, lentebloesems en de oneindige glooiende akkers en middeleeuwse landerijen. Voor de liefhebber stukken Strade Bianche, met daarnaast het beste Italiaanse eten. En tenslotte culturele highlights zoals Florence en Siena.

 

Figuur-routes-2024-met-rand

In 8 dagen zie je al het moois van Toscane. Verblijf in de hoogst beoordeelde B&B’s en agriturismo’s, fiets over asfalt en (eventueel) de beroemdste stukken ‘Strade Bianche’. Geniet van lokale Toscaanse gerechten in gezellige authentieke restaurants.

In 2024: van zondag 28-04-2024 t/m zondag 05-05-2024

DAG 1
Aankomst in Toscane

Aankomst in de prachtige Chiantiheuvels rondom Florence, het hart van Toscane. De B&B is perfect: gastvrijheid, rust, een zwembad en luxe bedden. Niet voor niets 4.9 uit 5 sterren. We dineren in een lokaal Italiaans restaurant om alvast goed in de Italiaanse sferen te komen. Hoe kom je er? Zie tab ‘heen- en terugreis’.

DAG 2
73km/1000hm (100% verhard)
Chianti wijnstreek

Na een uitgebreid Italiaans ontbijt stappen we op de fiets naar Arezzo. Door de wijnvelden brengt een steile klim ons naar de eerste koffiestop met cornetto en cappuccino. Daarna volgt een afdaling, fietsen we langs middeleeuwse dorpen en komen we weinig verkeer tegen. We slapen in een authentieke Italiaanse B&B omringd door groen met een ware keukenprinses als gastvrouw. Dat wordt genieten.

DAG 3
90km/1050hm (100% verhard)
Borghi più belli

Een rondrit vanuit Arezzo. De eerste gemoedelijke klim van deze dag is 8km lang en overbrugt 300hm. Je fietst omgeven door cipressen en andere bomen naar de top op 575m. Een uitgebreide pauze in één van de Borghi più belli Anghiari. We passeren zelfs de grens met Umbrië. Op het eind van de dag zit nog een andere klim met een steil einde (12%).

DAG 4
81km/1000hm (80% verhard)
Terug naar de middeleeuwen

Misschien de mooiste etappe van de vakantie? Cipressenlanen, gravel (optioneel), middeleeuwse bruggen en dorpen, en uitgestrekte panoramische velden. De eerste klim is 5km lang 4%. Verder is het glooiend. Na de lunch komen we in het typische decor van de Strade Bianche. Zigzaggend en hoogtepunt na hoogtepunt komen we aan in ons nieuwe onderkomen.

DAG 5
40km/500hm (100% verhard)
Rustdag of Siena

Na 3 etappes volgt een rustdag. Optioneel staat voor de liefhebber een korte rit naar Siena op het programma. Een korte rit heen, een rondje Siena inclusief de steile finish van de Strade Bianche op de Piazza del Campo, en weer terug.

DAG 6
67km/1070hm (50% verhard)
Crete Senesi

Vol nieuwe energie starten we aan een nieuw avontuur voor deel 2 ‘Strade Bianche’. Vandaag is Toscane ‘at its finest’ met highlights zoals de Crete Senesi, de meest kenmerkende regio in Toscane en waan je in een film. Verder doen we de beroemde gravelklim San Martino in Grania aan (3.7% over gravel, met als steilste 100m 14%) (optioneel). Ook komen we langs bekende plaatsen zoals Asciano en Arbia.

DAG 7
110km/1650hm (99% verhard)
Panorama op Florence

Vandaag fietsen we terug naar Florence. Een iets langere etappe met varierende landschappen (graanvelden, bos, en akkers). Maak je geen zorgen want de bezemwagen is altijd in de buurt. Nog een keer genieten van het Toscaanse landschap. Er zijn geen steile klimmen, maar ongeveer 5 keer een korte klim (2km) van gemiddeld 5%. Aan het eind genieten we van een panoramabeeld over Florence.

DAG 8
Terugreis

Na een laatste overheerlijk ontbijt bij Alessio is de vakantie voorbij. Vertrek je naar Nederland, of blijf je in Italië voor de Giro d’Italia die 4 mei begonnen is? Je kunt tevens bij Alessio blijven voor een paar dagen en de mooiste kunststad van Europa Florence bezoeken.

Inclusief

 • 7 overnachtingen, luxe b&b’s (8.5+)
 • 7 keer uitgebreid ontbijt
 • 7 keer uitgebreid diner
 • Persoonlijke begeleiding
 • Bezemwagen
 • GPX routes en routeboek
 • Technische hulp
 • Afgesloten fietsenstalling
 • Bagagevervoer
 • Persoonlijke intake
 • Trainingsschema vooraf
 • Georganiseerde carpool

Exclusief

 • Fietsverzekering
 • Reis- of annuleringsverzekering
 • Vervoer heen- en terugreis
 • Drinken en overig eten

Je houdt van…

✅ … heuvelachtig landschap
✅ … cipressenlanen en gravelstroken
✅ … espresso, pasta en pizza
✅ … goede gesprekken
✅ … nieuwe mensen ontmoeten

Vervoer naar de startlocatie en terug vanaf de finishlocatie wordt niet aangeboden bij onze reizen. Dit is vanwege de kleine groepen, en omdat deelnemers de vrijheid willen hebben om zelf een vervoersmiddel te kiezen. De meest gangbare opties van vervoer voor deze reis zijn vliegtuig en auto. In het programma is hierover meer uitgelegd

Dit is mogelijk! Dit kost €250 euro per persoon. Inclusief halen en brengen naar de B&B. Geen gesjouw en jij reist licht. Geef het aan in het registratieformulier.

Allebei mag. Het klinkt logisch om op je gravelfiets te gaan, maar een racefiets met 28mm banden is ook perfect. Let wel op dat je op vlak 27-28 km/h een comfortabele snelheid vindt.

De gemiddelde leeftijd varieert per reis en van jong tot oud. Leeftijd is nooit een probleem, de deelnemers zijn aan elkaar gestemd door andere factoren dan leeftijd. Bekijk de foto's op Instagram voor een realistisch beeld.

Dat hangt af van je conditie natuurlijk. Voordat je inschrijving definitief is, maak ik uitgebreid kennis met je en maak ik een inschatting of je bij de groep past. Dit doe ik op basis van fietsvakanties in het verleden die je hebt gemaakt, wat je plannen in de winter en voorjaar zijn, en of je nog andere sporten beoefent. Als ik denk dat het moeilijk is om mee te komen dan zeg ik dat ook eerlijk, anders is het voor jou en voor de andere deelnemers niet leuk.

Het is heel begrijpelijk dat je bij je eerste vakanties in de bergen niet precies weet hoe je moet afdalen. Geef dit aan bij je inschrijving en dan houden we daar rekening mee tijdens de vakantie. Wij bieden ook clinics aan voor beginners. Zo ben je al een beetje voorbereid. Voor de eerste etappe nemen we (nogmaals) de basistechnieken van het afdalen door zodat je optimaal voorbereid de berg af fietst. De gids blijft in eerste instantie achter je fietsen en kan je op basis daarvan nog meer persoonlijke tips geven.

De snelheid hangt af van de groep en de bergen die worden beklommen. Meestal ligt de snelheid op vlak zo rond de 26-28 kilometer per uur. Dit is niet traag, maar wel een ontspannen tempo, dat je met ‘normale’ training een hele dag vol kan houden.

Leuk dat je het vraagt. Normale training vind ik als je in het seizoen veel (drie ritten per week) fietst (maart tot oktober) en zowel lange (100km) als korte (50km) ritten maakt. Zonder dat je daarbij rekening houdt met een specifiek trainingsschema, of intervallen, of vermogenstesten (FTP) doet, of heel hard fietst.

Je moet minimaal 3 keer per week en ruim 200km per week fietsen. Daarnaast moet je aantoonbaar ervaring in bergen of heuvels (Limburg) hebben.

Dit zijn drie extreem goede, fietsvriendelijke, kleine accommodaties. Alle accommodaties blinken uit in gastvrijheid, hygiëne en locatie. Je slaapt tijdens deze vakantie op een ruime een-, twee-, drie- of vierpersoonskamer. Dit verschilt per accommodatie. Gemiddeld gezien heb je deze reis 1 kamergenoot per nacht.

Nee dat helaas vanwege de aard van de accommodaties niet mogelijk

De kwaliteit van het wegdek is goed. Het verharde deel van de route is een combinatie van provinciale wegen en dorpswegen. Het gravel is goed te doen met 28mm banden.

Het verkeer is veilig. Het is zelfs veiliger dan in Nederland en er is veel minder agressie. Italianen laten altijd weten als ze inhalen door middel van toeteren, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Bovendien fietsen we grootendeels op plekken waar weinig verkeer komt. Alleen in en rondom Siena is het wat drukker.

Voor andere vragen kun je altijd mailen naar [email protected]. Je ontvangt binnen 3 dagen antwoord.

1. Met de trein

Het is een lange reis met de trein, maar als je de tijd hebt is het zeker de moeite waard. Met een mogelijke stop in Luzern of Bern in Zwitserland, of Milaan/Bologna in Italië. Let op: voor deze reisadviezen moet je fiets in een fietstas van maximaal 130cm x 80cm doen.

Deel 1:  vanaf Nederland*

NL – Zwitserland

 • 1.1 07:37 Arnhem Centraal – 15:05 Luzern (7uur28min, 2 overstappen)
 • 1.2 07:37 Arnhem Centraal – 14:56 Bern (7uur19min, 2 overstappen)

NL – Italië

 • 1.3 07:37 Arnhem Centraal – 20:50 Milano Centrale (13uur13min, 4 overstappen)

Deel 2: vanaf Zwitserland**

 • 2.1 06:05 Luzern – 10:40 Milano Centrale (4uur35min, 1 overstap)
 • 2.2 07:35 Bern – 10:40 Milano Centrale (3uur6min, direct)

Deel 3: vanaf Italië tot eind**

2.3 08:05 Milano Centrale – 16:50 Ostuni (8uur45min, 1 overstap)

3.1/3.2 11:35 Milano Centrale = 19:17 Ostuni (7uur42min, 1 overstap)

*[voorbeeldreis op dinsdag 2 april 2024]
** [voorbeeldreis op een woensdag 3 april 2024]

Opmerkingen:

1.2 overstappen in Frankfurt en Basel SBB
1.3 overstappen in Koln, Frankfurt, Mannheim en Zürich
1.3 Om in Bologna te komen neem je nog een regionale trein of intercity (±1.5u)

2. Met het vliegtuig

Alleen directe vluchten weergegeven vanaf Nederland

Amsterdam – Bari (Transavia)

Heen:

 • 4 april 06:20
 • 6 april 11:45

Terug:

 • 14 april 15:10
 • 15 april 22:05
 • 16 april 22:20

Eindhoven – Brindisi (Ryan Air)

Heen:

 • 4 april 17:00
 • 5 april 16:35

Terug:

 • 14 april 17:40

In 8 dagen zie je al het moois van Toscane. Verblijf in de hoogst beoordeelde B&B’s en agriturismo’s, fiets over asfalt en (eventueel) de beroemdste stukken ‘Strade Bianche’. Geniet van lokale Toscaanse gerechten in gezellige authentieke restaurants.

In 2024: van zondag 28-04-2024 t/m zondag 05-05-2024 (VOL)

DAG 1
Aankomst in Toscane

Aankomst in de prachtige Chiantiheuvels rondom Florence, het hart van Toscane. De B&B is perfect: gastvrijheid, rust, een zwembad en luxe bedden. Niet voor niets 4.9 uit 5 sterren. We dineren in een lokaal Italiaans restaurant om alvast goed in de Italiaanse sferen te komen. Hoe kom je er? Zie tab ‘heen- en terugreis’.

DAG 2
73km/1000hm (100% verhard)
Chianti wijnstreek

Na een uitgebreid Italiaans ontbijt stappen we op de fiets naar Arezzo. Door de wijnvelden brengt een steile klim ons naar de eerste koffiestop met cornetto en cappuccino. Daarna volgt een afdaling, fietsen we langs middeleeuwse dorpen en komen we weinig verkeer tegen. We slapen in een authentieke Italiaanse B&B omringd door groen met een ware keukenprinses als gastvrouw. Dat wordt genieten.

DAG 3
90km/1050hm (100% verhard)
Borghi più belli

Een rondrit vanuit Arezzo. De eerste gemoedelijke klim van deze dag is 8km lang en overbrugt 300hm. Je fietst omgeven door cipressen en andere bomen naar de top op 575m. Een uitgebreide pauze in één van de Borghi più belli Anghiari. We passeren zelfs de grens met Umbrië. Op het eind van de dag zit nog een andere klim met een steil einde (12%).

DAG 4
81km/1000hm (80% verhard)
Terug naar de middeleeuwen

Misschien de mooiste etappe van de vakantie? Cipressenlanen, gravel (optioneel), middeleeuwse bruggen en dorpen, en uitgestrekte panoramische velden. De eerste klim is 5km lang 4%. Verder is het glooiend. Na de lunch komen we in het typische decor van de Strade Bianche. Zigzaggend en hoogtepunt na hoogtepunt komen we aan in ons nieuwe onderkomen.

DAG 5
40km/500hm (100% verhard)
Rustdag of Siena

Na 3 etappes volgt een rustdag. Optioneel staat voor de liefhebber een korte rit naar Siena op het programma. Een korte rit heen, een rondje Siena inclusief de steile finish van de Strade Bianche op de Piazza del Campo, en weer terug.

DAG 6
67km/1070hm (50% verhard)
Crete Senesi

Vol nieuwe energie starten we aan een nieuw avontuur voor deel 2 ‘Strade Bianche’. Vandaag is Toscane ‘at its finest’ met highlights zoals de Crete Senesi, de meest kenmerkende regio in Toscane en waan je in een film. Verder doen we de beroemde gravelklim San Martino in Grania aan (3.7% over gravel, met als steilste 100m 14%) (optioneel). Ook komen we langs bekende plaatsen zoals Asciano en Arbia.

DAG 7
110km/1650hm (99% verhard)
Panorama op Florence

Vandaag fietsen we terug naar Florence. Een iets langere etappe met varierende landschappen (graanvelden, bos, en akkers). Maak je geen zorgen want de bezemwagen is altijd in de buurt. Nog een keer genieten van het Toscaanse landschap. Er zijn geen steile klimmen, maar ongeveer 5 keer een korte klim (2km) van gemiddeld 5%. Aan het eind genieten we van een panoramabeeld over Florence.

DAG 8
Terugreis

Na een laatste overheerlijk ontbijt bij Alessio is de vakantie voorbij. Vertrek je naar Nederland, of blijf je in Italië voor de Giro d’Italia die 4 mei begonnen is? Je kunt tevens bij Alessio blijven voor een paar dagen en de mooiste kunststad van Europa Florence bezoeken.

Inclusief

 • 7 overnachtingen, luxe b&b’s (8.5+)
 • 7 keer uitgebreid ontbijt
 • 7 keer uitgebreid diner
 • Persoonlijke begeleiding op de fiets
 • Bezemwagen
 • GPX routes en routeboek
 • Technische hulp
 • Afgesloten fietsenstalling
 • Bagagevervoer
 • Persoonlijke intake
 • Trainingsschema vooraf
 • Georganiseerde carpool

Exclusief

 • Fietsverzekering
 • Reis- of annuleringsverzekering
 • Vervoer heen- en terugreis
 • Drinken en overig eten

Je houdt van…

✅ … heuvelachtig landschap
✅ … cipressenlanen en gravelstroken
✅ … espresso, pasta en pizza
✅ … goede gesprekken
✅ … nieuwe mensen ontmoeten

Vervoer naar de startlocatie en terug vanaf de finishlocatie wordt niet aangeboden bij onze reizen. Dit is vanwege de kleine groepen, en omdat deelnemers de vrijheid willen hebben om zelf een vervoersmiddel te kiezen. De meest gangbare opties van vervoer voor deze reis zijn vliegtuig en auto. In het programma is hierover meer uitgelegd

Dit is mogelijk! Dit kost €250 euro per persoon. Inclusief halen en brengen naar de B&B. Geen gesjouw en jij reist licht. Geef het aan in het registratieformulier.

Allebei mag. Het klinkt logisch om op je gravelfiets te gaan, maar een racefiets met 28mm banden is ook perfect. Let wel op dat je op vlak 27-28 km/h een comfortabele snelheid vindt.

De gemiddelde leeftijd varieert per reis en van jong tot oud. Leeftijd is nooit een probleem, de deelnemers zijn aan elkaar gestemd door andere factoren dan leeftijd. Bekijk de foto's op Instagram voor een realistisch beeld.

Dat hangt af van je conditie natuurlijk. Voordat je inschrijving definitief is, maak ik uitgebreid kennis met je en maak ik een inschatting of je bij de groep past. Dit doe ik op basis van fietsvakanties in het verleden die je hebt gemaakt, wat je plannen in de winter en voorjaar zijn, en of je nog andere sporten beoefent. Als ik denk dat het moeilijk is om mee te komen dan zeg ik dat ook eerlijk, anders is het voor jou en voor de andere deelnemers niet leuk.

Het is heel begrijpelijk dat je bij je eerste vakanties in de bergen niet precies weet hoe je moet afdalen. Geef dit aan bij je inschrijving en dan houden we daar rekening mee tijdens de vakantie. Wij bieden ook clinics aan voor beginners. Zo ben je al een beetje voorbereid. Voor de eerste etappe nemen we (nogmaals) de basistechnieken van het afdalen door zodat je optimaal voorbereid de berg af fietst. De gids blijft in eerste instantie achter je fietsen en kan je op basis daarvan nog meer persoonlijke tips geven.

De snelheid hangt af van de groep en de bergen die worden beklommen. Meestal ligt de snelheid op vlak zo rond de 26-28 kilometer per uur. Dit is niet traag, maar wel een ontspannen tempo, dat je met ‘normale’ training een hele dag vol kan houden.

Leuk dat je het vraagt. Normale training vind ik als je in het seizoen veel (drie ritten per week) fietst (maart tot oktober) en zowel lange (100km) als korte (50km) ritten maakt. Zonder dat je daarbij rekening houdt met een specifiek trainingsschema, of intervallen, of vermogenstesten (FTP) doet, of heel hard fietst.

Je moet minimaal 3 keer per week en ruim 200km per week fietsen. Daarnaast moet je aantoonbaar ervaring in bergen of heuvels (Limburg) hebben.

Dit zijn drie extreem goede, fietsvriendelijke, kleine accommodaties. Alle accommodaties blinken uit in gastvrijheid, hygiëne en locatie. Je slaapt tijdens deze vakantie op een ruime een-, twee-, drie- of vierpersoonskamer. Dit verschilt per accommodatie. Gemiddeld gezien heb je deze reis 1 kamergenoot per nacht.

Nee dat helaas vanwege de aard van de accommodaties niet mogelijk

De kwaliteit van het wegdek is goed. Het verharde deel van de route is een combinatie van provinciale wegen en dorpswegen. Het gravel is goed te doen met 28mm banden.

Het verkeer is veilig. Het is zelfs veiliger dan in Nederland en er is veel minder agressie. Italianen laten altijd weten als ze inhalen door middel van toeteren, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Bovendien fietsen we grootendeels op plekken waar weinig verkeer komt. Alleen in en rondom Siena is het wat drukker.

Voor andere vragen kun je altijd mailen naar [email protected]. Je ontvangt binnen 3 dagen antwoord.

1. Met de auto

Rijd alleen of met een carpoolmaatje naar Italië in 1,5 dagen. Neem als tussenstop het Comomeer en je komt de dag erna op tijd aan in Toscane. Zondag 28 april wil je ‘s middags niet op de weg zitten in verband met het einde van een feestweekend in Italië.

2. Met de trein

Het is een lange reis met de trein, maar als je de tijd hebt is het zeker de moeite waard. Met een mogelijke stop in Luzern of Bern in Zwitserland, of Milaan in Italië. Let op: voor deze reisadviezen moet je fiets in een fietstas van maximaal 130cm x 80cm doen.

Deel 1:  vanaf Nederland*

NL – Zwitserland

 • 1.1 07:37 Arnhem Centraal – 15:05 Luzern (7uur28min, 2 overstappen)
 • 1.2 07:37 Arnhem Centraal – 14:56 Bern (7uur19min, 2 overstappen)

NL – Italië

 • 1.3 07:37 Arnhem Centraal – 20:50 Milano Centrale (13uur13min, 4 overstappen)

Deel 2: vanaf Zwitserland**

 • 2.1 06:05 Luzern – 10:40 Milano Centrale (4uur35min, 1 overstap)
 • 2.2 07:35 Bern – 10:40 Milano Centrale (3uur6min, direct)

Deel 3: vanaf Italië tot eind**

 • 2.3 08:10 Milano Centrale – 10:37 Compiobbi (2uur27min, 1 overstap)
 • 3.1/3.2 12:10 Milano Centrale = 114:37 Compiobbi (2uur27min, 1 overstap)

Voor de treinreiziger doe ik graag iets extra’s. Daarom halen we je op van het treinstation (Station Compiobbi).

*[voorbeeldreis op zaterdag 27 april 2024]
** [voorbeeldreis op zondag 28 april 2024]

Kijk voor ICE en Eurocity: nsinternational.nl
Kijk voor Trenord: trenord.it
Kijk voor hogesnelheidstreinen Frecciarossa of Italo op: trenitalia.it of italotreno.it
Kijk voor regionale treinen op: trenitalia.it

Opmerkingen:

1.2 overstappen in Frankfurt en Basel SBB
1.3 overstappen in Koln, Frankfurt, Mannheim en Zürich

3. Met het vliegtuig

Alleen directe vluchten weergegeven vanaf Nederland. 

Amsterdam (Vueling)

Heen:

 • 26 april 10:25
 • 27 en 28 april geen vlucht

Terug:

 • 5 mei 13:45
 • 6 mei 13:05

Amsterdam (KLM)

Heen:

 • 26 april 8:35, 9:35, 20:35
 • 27. april 9:35, 14:55, 17:00, 20:35
 • 28 april 8:45, 9:35

Terug:

 • 5 mei 6:30, 11:20, 17:40, 19:40
 • 6 mei 6:30, 12:10, 17:40

Hoe het werkt

SquarePhoto28129

1. Kies een vakantie

We bieden verschillende fietsvakanties aan. Kort en lang, en in verschillende landen. In een groep of individueel. Schrijf je vrijblijvend in voor meer informatie.

SquarePhoto28229

2. Maak kennis

Door een persoonlijk telefoongesprek maken wij kennis met je. Zo leren we je niveau en voorkeuren kennen en worden al je vragen beantwoord.

stap_3_nieuw

3. Ga mee op avontuur!

Als het goed voelt dan ga jij mee op een nieuw fietsavontuur. Je bevestigt je inschrijving en daarna kun je beginnen met de voorbereidingen: trainen en inpakken.

Ga jij binnenkort ook mee met Rudi Rides?

Begeleid door een gepassioneerde fietser met 6 jaar ervaring

Meer dan 500 routes door Nederland, Frankrijk en Italië

Kleine groepen om een vertrouwde persoonlijke sfeer te creëren

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen

Bijna vol Groepsfoto in Alberobello voor Trulli huisjes in Puglia Italie met Rudi Rides
#WT-CODE 1234

Coast to coast Puglia-Amalfi

2024-09-12
10 Pers

90km | 1200hm | september = 50% Vol

De best beoordeelde groepsreis van Rudi Rides. Van kust naar kust in het zuiden van Italië. Van trulli, olijfgaarden en kliffen in Puglia. Dwars door niemandsland en de Apennijnen, naar de prachtige Amalfikust, de Vesuvius en het bruisende Napels als onvergetelijk einde.

Meer informatie
#WT-CODE 2019

Individuele vakantie

Vanaf 7 nachten
2 Pers

Vertrek: elke dag

Vraag een offerte aan!

Racefiets, trekkingfiets of e-bike. Het wordt allemaal aangeboden in Italië en Frankrijk met Rudi Rides.Hoe mooi dat alles tot in de puntjes geregeld is? Betrouwbare routes, verkeersluw, en een echte lokale ervaring. Alles op jouw wensen aangepast. Dus maak nu die fietsvakantie van je dromen.

Meer informatie
Foto in laag perspectief boven het gras zitten fietsers in de zon een appel te eten voor een appelgaard
#WT-CODE 1615

Giro d’Italia – klein

2024-08-30
8 Pers

80-90km | 1500hm

Inschrijving geopend!

Een week langs verschillende mooie meren in Noord-Italië. Voor wie zowel van klimmen, als van ‘la vita in Italia’ houdt. De beste pizza’s, cornetto’s en wijn. Deze vakantie is de ideale combinatie tussen in- en ontspanning. Geniet van de natuur, de zon en de Italiaanse keuken.

Meer informatie