Over Rudi Rides

Over Rudi Rides

Beste fietsliefhebber,

In 2021 startte ik Rudi Rides vanuit mijn passie voor fietsen, lekker eten en de natuur. We organiseren kleinschalige fietsvakanties met prachtige routes, gastvrije B&Bs en uitstekende restaurants. Alles is perfect geregeld voor een ontspannen ervaring in een gelijkwaardige, persoonlijke sfeer.

Rudi Rides verbindt mensen. We brengen gelijkgestemden samen die van sportieve uitdagingen houden en willen genieten, zonder de druk van records en de nieuwste technologie. In onze ‘Rudi Rides community’ zijn al veel nieuwe vriendschappen ontstaan, inclusief fietsmaatjes voor het leven.

In 2023 zijn we gegroeid naar een team van 3; in 2024 komen er nog een aantal gepassioneerde verbinders bij. Als Rudi Rides team hopen we de komende jaren jou als liefhebber mee te nemen naar de mooiste plekken, ten eerste in Italië en Frankrijk, en wie weet waar nog meer. Wij kijken uit naar geweldige ervaringen met altijd een glimlach op ons gezicht.

Ik hoop je snel te ontmoeten op een van onze fietsvakanties.

Liefs,
Rutger, a.k.a. Rudi

Waarden Rudi Rides

Missie en visie

Missie

Het creëren van bijzondere kleinschalige fietsvakanties, waarbij wij ernaar streven om levensgenieters samen te brengen in betekenisvolle fietsavonturen, waarbij de fiets wordt gezien als een middel, niet als een doel op zich.

Visie

De wereld een mooiere plek maken door verbinding, met de fiets als symbool.

Het Rudi Rides Team

Het team van Rudi Rides is een gezellige verzameling van levensgenieters, die elkaar voornamelijk gevonden hebben door deel te nemen aan een fietsvakantie en zo de smaak voor het helpen om alles in goede banen te leiden, zowel tijdens de reis, als achter de schermen voorafgaand.

Rudi-selfie-1-modified-1-removebg-preview (5)

Rutger

Pionier | Gids

“Al fietsend in stilte door de bergen word ik me bewust van hoe bijzonder het is om op deze mooie wereld te leven. Hoe nietig wij zijn als mens in vergelijking met de reusachtige natuur. Dit stemt mij nederig en zorgt voor een drang naar verbinding met deze natuur en anderen. Het is zo mooi om hier te zijn en op deze wereld te leven.”

Rutger is veel bezig met mentale en fysieke gezondheid. Als hij alleen fietst komt hij in een lange meditatieve trance om zo mentaal op te laden. Het uithoudingsvermogen volgt vanzelf. In een groep praat hij graag en houdt het luchtig door grappen, waar hij zelf het hardst om lacht. Je ziet Rutger sowieso altijd met een lach op zijn gezicht. Routines zijn voor Rutger zeer belangrijk in het chaotische leven als reizende ondernemer. Elke ochtend start hij met mediteren, lezen, fitness of een ochtendwandeling. Hij is gek op Italiaans eten, maar wil het graag gezond houden (ook al lukt dat met ‘i dolci’ niet altijd). Hij is niet snel tevreden over de kwaliteit en daarom staat hij zelf vaak in de keuken.
Geniet het meest van: een wandeling of fietsronde in stilte tijdens de zonsopgang.

Jiska-modified-ezgif.com-webp-to-jpg-converter-removebg-preview

Jasika

Backoffice en gids

“Genietend van het uitzicht en de rust in de bergen of het bos, laad ik weer helemaal op. Ik wil altijd op zoek naar nieuwe, mooie plekjes om al trappend weer helemaal weg te kunnen dromen. Dit zou ik eindeloos kunnen doen.”

Jiska vindt het heerlijk om actief bezig te zijn. Samen met vrienden sporten en bijkletsen is dan ook iets dat meerdere keren per week op de agenda staat. Dit wordt regelmatig gecombineerd met het eten van een smaakvolle maaltijd of een ijsje. Daar kan je er tenslotte nooit genoeg van eten. Ook speelt zij graag spelletjes, maakt puzzels en verteert flink wat boeken.

ezgif.com-webp-to-jpg-converter-removebg-preview

Peter

Sfeerbeheerder en gids

“Eigenlijk is het heel simpel…. [+ uitleg]”

Peter is een gepassioneerde fiets enthousiast. Niet blind rondjes rijden, maar om zich heen kijken en alles opnemen. De fiets is zijn middel om avonturen mee te beleven. Genieten doet hij het meest in gezelschap. Hij staat open voor anderen, is nieuwsgierig en onderzoekend, met humor en diepgang. Samen iets beleven schept een band. De interactie zorgt voor nieuwe inzichten. Peter is zorgzaam, hij let op iedereen en zorgt dat iedereen goed aan bod komt.
Daarnaast is Peter ook een fiets mechanieker. Hij vindt het dan ook vanzelfsprekend om mensen te ondersteunen op technisch gebied. Heb je altijd al een vraag gehad over het technische aspect van de fiets dan kun je het altijd aan hem vragen.

Rudi Rides Community

Voeg je bij en illuster gezelschap van 1000 andere liefhebbers en krijg daarnaast als eerste de laatste updates over Rudi Rides. Daarnaast krijg je uitnodigingen voor (gratis) dagtochten en (gratis) fietsroutes. Het mooiste is: het is helemaal gratis. Vul hieronder je gegevens in en je krijgt automatisch on eerste welkomstbericht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Gratis GPX-routes | Gratis dagtochten | het laatste nieuws