Filter By

#WT-CODE 2019

Op maat vakantie

8 Pax

Vertrek: elke dag | Afstand: alle

Schrijf je in voor 2024!

Racefiets, trekkingfiets of e-bike. Het wordt allemaal aangeboden in Italië en Frankrijk met Rudi Rides.Hoe mooi dat alles tot in de puntjes geregeld is? Betrouwbare routes, verkeersluw, en een echte lokale ervaring. Alles op jouw wensen aangepast. Dus maak nu die fietsvakantie van je dromen.

Explore
Groep fietsers van Rudi Rides in de zon voor verkeersbord in Frankrijk in de Vogezen
#WT-CODE 1525

De Vogezen

7 Pax

Vertrek: 11-10-23 | 65km | 1300hm

Inschrijving geopend

Vijf dagen fietsen in Frankrijk met mooie klimmen. In de Vogezen verwacht je dat misschien niet! Er even tussenuit relatief dichtbij huis en genieten van de Franse natuur en keuken. We fietsen over bekende Tour de France cols, maar misschien zijn de verlaten landwegen nog wel mooier?

Explore
Groep wielrenners op Corsica bij Calanques del Piana
#WT-CODE 1709

Corsica

10 Pax

Vertrek: 17-05-24 | 80km | 1500hm

Inschrijving geopend voor 2024

Tien dagen op avontuur door het bijzondere Corsica. Ideaal voor de fietsliefhebber die van veel klimmen houdt. In kleine groep fietsen we van uitzicht naar uitzicht, inclusief werelderfgoed en geweldige wijn. We slapen in mooie hotels en gezellige B&B’s in volledige rust.

Explore
Fietsers rusten uit op een bankje ergens in de Franse Alpen
#WT-CODE 1701

Franse Alpen

6 Pax

Vertrek: 08-06-24 | v.a. 40km | 600hm

Inschrijving geopend

Deze fietsvakantie heeft twee groepen: 1.) voor het eerst van de Franse Alpen willen proeven en goede tips en adviezen wil, en 2.) voor wie meer uitdaging wil. We fietsen over bekende Alpencols en verlaten wegen. We zitten in hartje Bourg d’Oisans, aan de voet van de Alpe d’Huez.

Explore