Op maat fietsvakantie

Vanaf 895,00

Vertrek: elke dag | Afstand: elke afstand | Bestemming: Italië, Corsica of Franse Alpen

Racefiets, trekkingfiets of e-bike. Het wordt allemaal aangeboden met Rudi Rides.Hoe mooi is het dat alles tot in de puntjes geregeld is? Betrouwbare routes, verkeersluw, en een echte lokale ervaring.

  • Dagprogramma
  • Inclusief & exclusief
  • Voor wie is deze vakantie?
  • FAQ
  • Boeken

Het dagprogramma wordt volledig naar jouw wensen ingericht. 

Bestemming

Rudi Rides is expert in fietsvakanties in Italië en Frankrijk organiseren. Bij Rudi Rides spreken ze de taal en cultuur en geven ze die 1 op 1 door aan jou, zodat jij een echte lokale ervaring krijgt. Zie hieronder het huidige aanbod met tussen haakjes de highlights per regio.

Noord-Italië

Lombardije (Comomeer, Iseomeer, Milaan); Trentino (Trento, Dolomieten); Veneto (Bassano del Grappa); Emilia-Romagna (Bologna, Parma, Piacenza); Ligurië (San Remo, Genua)

Midden-Italië

Toscane (Florence, Lucca); De Marken; Sardinië

Zuid-Italië

Campanië (Napels, Amalfikust, Salerno); Basilicata (Potenza, Matera, Apennijnen); Puglia (Bari, Monopoli, Alberobello); Sicilië

Frankrijk

Corsica, Franse Alpen, Vogezen

Accommodaties

Alle accommodaties worden geboekt door Rudi Rides en zitten inbegrepen bij je vakantie. In Italië zorgen wij ervoor dat een fietsvriendelijk ontbijt altijd beschikbaar is. Er is variatie mogelijk in wat voor accommodaties je verblijft.

Ontbijt

Zonder ontbijt kun je niet fietsen, dus zit dit bij het arrangement inbegrepen.

Afgesloten fietsenstalling

Het is vaak moeilijk te zien of een fietsenstalling wordt aangeboden. Rudi Rides heeft direct met de accommodaties en een bewaakte fietsenstalling is bij ons een van de prioriteiten. 

GPX-routes

De routes zitten bij elke op maat reis. Dit is samen met de accommodaties de basis van je fietsvakantie.

Bagagevervoer

Dit kan worden bijgeboekt. Je bagage wordt dan van de ene B&B naar de andere vervoerd zonder dat je dit hoeft mee te nemen op de fiets. De avonturiers kunnen ook kiezen om hun eigen bagage mee te nemen. Het is jouw fietsvakantie.

Bezemwagen

Wil je een bezemwagen achter het peloton hebben rijden. Uiteraard is dit ook een mogelijkheid. Bijkomend voordeel: je bagage wordt zo gratis vervoerd. 

Garantiefonds/ verzekeringen

Bij Rudi Rides is je geld veilig door middel van garantiefonds VZR Garant. Daarnaast is Rudi Rides aangesloten bij een AVB. Als deelnemer van Rudi Rides val je onder het garantiefonds en deze AVB. Wel zo geruststellend.

Je wilt … 

… een echte Italiaanse ervaring

… alleen genieten en fietsen 

… bijzondere accommodaties

… de mooiste fietsroutes

Dit hangt af van de drukte. In het hoogseizoen moet het echt minimaal 6 weken van tevoren, maar het liefst zo vroeg mogelijk zodat de beste accommodaties nog beschikbaar zijn. Zo kunnen wij de kwaliteit van jouw fietsvakantie garanderen.

Dit hangt onder andere af van het aantal personen, de duur van de vakantie, en andere bijboekopties. Voor twee personen, één week in B&Bs kost het tussen de 1000-1500€ per persoon. Dan heb je een volledig op maat gemaakte fietsvakantie, inclusief complete service.

Zeer terechte vraag. Wij een vergoeding voor de extra services. Bijvoorbeeld voor het maken van de routes, het zoeken van highlights en restaurants, het maken van de briefing en het reserveren van de accommodaties, en het organiseren van het bagagevervoer. Daarnaast krijg je telefonische hulp tijdens de vakantie mocht dat nodig zijn. Dit is een complete service zodat jij onbezorgd op vakantie kan gaan.
Tenslotte betaal je bij ons altijd de laagste prijs voor je accommodatie (in vergelijking tot Airbnb of Boeken.com)

Please wait…

Hoe het werkt

Icoon om de juiste vakantie te kiezen die bij je past

1. Kies een vakantie

We bieden verschillende fietsvakanties aan. Kort en lang, en in verschillende landen. In een groep of individueel. Schrijf je vrijblijvend in voor meer informatie.

Icoon voor gesprek met expert van Rudi Rides die je vragen beantwoordt en je helpt bij het maken van de juiste keuze

2. Maak kennis

Door een persoonlijk telefoongesprek maken wij kennis met je. Zo leren we je niveau en voorkeuren kennen en worden al je vragen beantwoord.

Icoon van fiets en boom en wolk in design

3. Ga mee op avontuur!

Als het goed voelt dan ga jij mee op een nieuw fietsavontuur. Je bevestigt je inschrijving en daarna kun je beginnen met de voorbereidingen: trainen en inpakken.

Ga jij binnenkort ook mee met Rudi Rides?

Begeleid door een gepassioneerde fietser met 6 jaar ervaring

Meer dan 500 routes door Nederland, Frankrijk en Italië

Kleine groepen om een vertrouwde persoonlijke sfeer te creëren

VvKR logo

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Misschien vind je deze vakanties ook leuk

#WT-CODE 3582

Rondreis Puglia Salento

Please login to add your wishlists.
2024-04-06
10 Pers

90km | 500hm

20% vol

Een vakantie zonder vele hoogtemeters. Puglia inclusief Salento. Grillige kustlijn, zigzaggend door olijfbomen en langs prachtige stranden. De Zuid-Italiaanse keuken staat weer centraal. Dus: een heerlijke vakantie om je fietsseizoen te beginnen!

Meer informatie
Bijna vol Groepsfoto in Alberobello voor Trulli huisjes in Puglia Italie met Rudi Rides
#WT-CODE 1234

Van Puglia tot Amalfi

Please login to add your wishlists.
2024-04-16
10 Pers

90km | 1200hm

70% vol

Van Italiaanse oost- tot westkust. Vanaf de start in Puglia tot het einde in Napels doorkruis je prachtige landschappen. Grillige kustlijn, olijf- en wijngaarden, niemandsland, Apennijnen, Amalfikust, Salerno en het bruisende Napels. Deze vakantie is maximaal genieten voor de liefhebber.

Meer informatie
Glooiend landschap in Toscane Italië met blauwe lucht en lichte wolken
#WT-CODE 3531

Rondreis Toscane

Please login to add your wishlists.
2024-04-28
10 Pers

75km | 1050hm

40% vol

Genieten op de fiets in Toscane in de meivakantie. Tussen cipressen, wijnvelden, lentebloesems en de oneindige glooiende akkers en middeleeuwse landerijen. Zelfs voor de liefhebber stukken Strade Bianche.

Meer informatie