Onze partners

MINIMALISM: an appreciation of life

Minimalism Fashion

Minimalism: “Zodra je waardeert wat je in je leven hebt kijk je niet meer naar wat je niet hebt. Minimalism, an appreciation of life. – Marloes”

Minimalism is een label dat zich richt op eerlijke en duurzame mode.

Organic & Minimalism

Minimalisme is een levensstijl, less is more. Je richt je hierbij op wat belangrijk en essentieel is. Hierbij ben jij je bewust van wat je in huis hebt, zo ook in je kledingkast. Wij zijn van mening dat je een product hoort te gebruiken en met veel plezier hoort te dragen. Maar minimalisme draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Lief zijn voor de wereld, het is misschien cliché maar we hebben er maar één. Met onze items dragen wij in stijl bij aan jouw duurzame garderobe.

BIORACER SPEEDWOAR

Bioracer Speedwear

We zijn vastbesloten om de planeet te beschermen tegen verval. Dit is waarom Bioracer duurzame consumptie en productie stimuleert, afval beheert en reduceert, productieprocessen optimaliseert, een duurzame levensstijl creëert, energie op rationele wijze gebruikt en acties onderneemt voor biodiversiteit.

YOUNGFITS: BE FIT | BE ZOCCESSFUL

Youngfits

Youngfits houdt zich bezig met fietsaccessoires en andere lifestyle producten. Wat zij zeggen over sporten: “Sporten houdt niet alleen je lichaam en geest sterk en scherp, er wordt ook discipline gekweekt en er is sprake van competitie, strategie en tegenslagen. Daarnaast vergroot het je creativiteit en concentratie en zorgt het bovendien voor ontstressen. Dat betekent een goed herstel van een drukke dag.”

SingleReizen: VIND JOUW REIS OP BRADLY.NL

Bradly: de site voor single reizen

Rudi Rides is er voor iedereen. De meeste deelnemers melden zich individueel aan. Daarom leent het zich ook goed voor singles. Daarom werken wij samen met Bradly, waar je ook andere singlereizen kunt vinden. Wat houd je tegen?

Fietsvakantie Informatie Pagina: De beste start van uw fietsvakantie

Fietsvakantie Informatiepagina

Informatie voor de start van jouw volgende fietsvakantie

FIETSVAKANTIES.NET

Fietsvakanties.net

Blogs en ervaringen over fietsvakanties