Planning Rudi Rides 2022: waar is Rudi Rides te vinden

img-625a82ebd66e596f0a646a82

Het fietsseizoen is alweer een maand bezig. De fietsweekenden waren erg leuk om het jaar mee te beginnen. Zoveel enthousiasme bij de deelnemers en al in maart een fietsdoel gehaald. Dat belooft wat voor dit jaar! In deze update vertel ik iets over wat er op de planning staat voor het komende kwartaal: waar ik ben, wat er met Rudi Rides verder gebeurt. Ben jij bij een fietstocht binnenkort of bij een fietsvakantie? In het buitenland, of gewoon lekker in Nederland. Het kan allemaal!

april

Zuid-Italië


Racefiets voor centraal station in Bologna Italië

Gisteren ben ik aangekomen in Bologna, een prachtige studentenstad, met mooie wandelingen of andere toeristische attracties, maar vooral traditioneel eten in ontelbaar veel restaurants. Een schattige stad, die me doet denken aan Utrecht. Natuurlijk kan er ook gefietst worden in Bologna, maar dat is niet de reden dat ik hier een paar dagen ben. Bologna is vanuit Nederland een perfecte tussenstop. Vanaf deze zomer rijden de nachttreinen ook door tot Bologna. Dat betekent: ‘s avonds de trein in, en met de lunch aan je pasta bolognese zitten. Klinkt dat goed? In Bologna fietsen we 1 fietsroute. We zijn Tanneke en ik.

Met haar ga ik al sinds jaar en dag op pad met de racefiets en zo ook weer deze twee weken. Zij remt mij af om af en toe wat minder kilometers te maken en een extra stop te maken, want soms kan ik dat in mijn enthousiasme vergeten. En we praten eindeloos, zo is Rudi Rides een van de ideeën die tijdens een fietstocht voor het eerst is geopperd.

Wij hebben samen al vele fietsroutes uitgezet, onder andere op Corsica, waar voor de reis in mei de laatste plekken nog beschikbaar zijn (Bekijk de Corsica reis hier). En natuurlijk in Nederland: Groningen, De Veluwe, Utrecht, Rotterdam en de Posbank. Daarom weet ik zeker dat deze fietsvakantie weer een ideale balans tussen fietsen en ontspanning is.

Werken op vakantie: dagelijks heb ik contact met deelnemers voor vragen over vakanties, dus mail vooral of plan een intake in (het schema in Calendly is volledig bijgewerkt). Over de inhoud van deze fietsvakantie: Ik heb al een aantal blogs geschreven over deze twee weken in Italië, maar voor wie dat gemist heeft kan dat hier teruglezen.

Routes in Zuid-Italië

Plan je fietsvakantie in Zuid-Italië

Kortgezegd is het in 8 etappes van Bari naar Napels. Elke etappe is 70 kilometer en 1000 hoogtemeters. We maken kennis met de eigenaren van de prachtige B&Bs hier in het zuiden van Italië. De communicatie is tot zover alleen maar hartelijk geweest. Dat belooft veel goeds! Deze fietsreis is niet alleen vakantie, maar ook ter voorbereiding voor de reis van 8-16 september (Meer informatie)? Er zijn nog drie plekken die hopelijk deze maand worden ingevuld.

Mei

Op naar Corsica


Van 21 tot 28 mei staat de rondreis door Corsica gepland. Misschien wel de mooiste natuur van Europa. Met 40 dagen tot het begin van deze vakantie zijn er altijd nog laat-beslissers die nog mee willen en misschien ben jij er 1 van? Stuur mij even een bericht voor een speciale promotiecode.

 

Juni

Gepersonaliseerde reizen in Italië

Naast de groepsreizen met vaste vertrekdata kan je Rudi Rides ook inhuren voor reizen op maat. Zo mag ik begin juni een groep echte fietsfanaten begeleiden op een reis vanaf Turijn richting de Franse Alpen. En ga ik voor een stel een gravelreis uitzetten van Milaan naar San Remo. Geïnteresseerd in een gepersonaliseerde reis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

De Franse Alpen


Drie wielrenners in de Franse Alpen - Alpe d'Huez

Voor wie wil proeven aan de bergen en dat niet in Limburg wil doen is er nog een vakantie naar de Franse Alpen. Van 12-18 juni worden daar rustige ritjes gereden met niet al te lange afstanden. Dus heerlijk om een keer te proeven aan echte bergen. Klik hier voor meer informatie.

 

Blijf je in Nederland dit voorjaar?


Ook dan kun je bij Rudi Rides terecht. De enthousiaste begeleiders van Rudi Rides organiseren diverse dagtochten: daar waar de natuur het mooist is, en altijd voor gemiddeld fietsniveau (27-28 km/h gemiddeld), zodat alle fietsliefhebbers mee kunnen. De komende dagtochten gaan over de Posbank en door de bloeiende Bollenvelden bij Alkmaar.

 

Kijk je liever wat verder vooruit:

Weekend Limburg (juni/juli/augustus)

Weekend Posbank (augustus)

Zuid-Italië (8-16 september)

Italiaanse Alpen (17-24 september)

Ik hoop je snel op een van deze tochten te zien. En in de tussentijd veel fietsplezier gewenst!