Fiets- en wandelbeurs 2024

Rudi Rides op de fiets- en wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht - De fietsvakantie van je dromen

Introductie

Het fietsseizoen staat voor de deur, en met de fiets- en wandelbeurs gepland dit weekend gaat het echt kriebelen. Rudi Rides staat dit jaar voor de tweede keer op de beurs en heeft iets speciaals voor je in petto. Namelijk een speciale aanbieding voor individuele fietsvakantie.

De beurs

Elk jaar vindt er in februari de fiets- en wandelbeurs plaats. In Utrecht is het drie dagen lang feest in Hal 2 t/m 4 van de Jaarbeurs Utrecht. Alles wat met fiets- en wandelvakanties te maken heeft is aanwezig.

Fietsen

Er zijn racefietsmerken zoals Specialized en Trek, maar ook trekkingfietsen zoals Santos, maar ook e-bike merken zoals Gazelle en Kalkhoff. Je kunt zelfs een fiets testen op een speciaal uitgezet parcours.

Reisorganisaties

Van klein tot groot zijn er reisorganisaties te vinden. Klein zoals Rudi Rides, maar ook groot zoals de Europafietser of de Vakantiefietser. Een groot deel focust zich op het fietsen in Nederland, met bijna elke provincie vertegenwoordigd, een ander deel gaat over het buitenland, met name Europa. Het thema van dit jaar is Polen, daarom zijn organisaties uit Polen veel aanwezig en zijn er speciale lezingen over fietsen en wandelen in Polen.

Gear / Uitrusting

En met een fiets en een fietsvakantie ben je er nog niet, dan begint net de pret. Daarom is er ook van alles over fietstassen (bikepacks), over tenten die je meeneemt, allemaal lichtgewicht spullen. Maar er is ook Komoot voor de fietsnavigatie, of speciale zadels, comfortabele kussens, en veel VVV-kantoren uit heel Europa (en soms daarbuiten).

Speciale aanbieding

Rudi Rides heeft een speciale aanbieding. Op de fietsbeurs geldt er namelijk een speciale korting voor 2 standaard individuele reizen. Eén gaat naar Toscane, en één naar Puglia in Zuid-Italië. Beide reizen zijn standaard reizen, maar kunnen uitgebreid worden met extra dagen, waardoor ze tussen de 8 tot 12 dagen lang zijn. Bekijk de twee reizen hieronder (volledige versie onder aan de pagina).

De standaard individuele fietsvakantie naar Toscane met gemiddeld 65km per dag. Op elke fiets te fietsen.
De standaard individuele fietsvakantie naar Puglia, vergelijkbaar maar in het langzame zuiden van Italië.

Kom langs op de beurs

Wil je de aanbieding ontvangen? Kom dan naar de beurs.

Andere op maat vakantie

Wil je niet naar Toscane of Puglia? Dat is geen probleem. Er zijn meer dan 20 gebieden in Italië, Frankrijk en Duitsland waar Rudi Rides individuele fietsvakanties kan organiseren. Wat dacht je van Sardinië? Of van de Franse Alpen? Of liever dichter bij huis in de Vogezen of de Eifel? Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.