Doe wat je het liefst doet!

Wielrenner voor een wegwijzerbord in Bourg d'Oisans geeft uitleg

Rudi Rides organiseert sinds 2,5 jaar avontuurlijke fietsvakanties op de racefiets en is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Zoals gidsen die het leuk vinden om een groep te begeleiden, mechaniekers, koks, en chauffeurs, maar ook achter de schermen: back-office en marketing.

Functie: gids en reisbegeleider

Meefietsen met groepen deelnemers van 8-10 personen, altijd met een glimlach op je gezicht. Je zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar gemak is en een mooie vakantie heeft. Daarnaast is het handig als je kan koken, of als je part-time mechanieker bent, of Italiaans en Frans spreekt. Leeftijd maakt niet uit.

Functie: chauffeur

Ben je niet vies van autorijden in het buitenland en wil je tussen de ritten door fietsen op de mooiste plekken in Frankrijk of Italië? Dan zoeken wij jou. Bezitten van een bus is niet nodig, dat wordt allemaal voor je geregeld.

Functie: marketing manager

Wil jij liever achter de schermen alles organiseren? Ideaal voor als je van social media, design en van teksten schrijven houdt. Een functie waarin je de online kanalen van Rudi Rides beheert en zorgt voor een consistente merkidentiteit. Enkele uren per week. 

Vul het formulier in!