...

Bekijk onze fietsvakanties hieronder!

Beeldschone, rustgevende natuur in Italië en Frankrijk. In klein gezelschap, ontspannen fietsen door indrukwekkende landschappen. Met of zonder bikepack, voor sportieve liefhebbers van natuur. En: met een bourgondische touch voor na het fietsen of onderweg. Ga jij ook met Rudi Rides op fietsvakantie?

#WT-CODE 2019

Op maat vakantie

N/A
No Size Limit

Ga jij in 2023 fietsen met je partner of vriendengroep in Italië? Hoe mooi is het dat alles tot in de puntjes geregeld is? Dat kan met Rudi Rides. Als expert in Italië brengen wij je op unieke bestemmingen en zorgen we voor een echte Italiaanse ervaring. Volledig afgestemd op jouw wensen.

Vertrek: elke dag | Afstand: elke afstand | Bestemming: Italië

Groep fietsers voor Griekse tempel in Paestum
#WT-CODE 1234

Zuid-Italië

9 Day(s)
1399 Pax

April: vol; september: inschrijving open!

Van Italiaanse oost- tot westkust. Vanaf de start in Puglia tot het einde in Napels doorkruis je prachtige landschappen. Grillige kustlijn, olijfbomen en wijngaarden, niemandsland, de Apennijnen, de Amalfikust, Salerno en het bruisende Napels. Deze vakantie is maximaal genieten.

Vertrek: 14-09-2023 | 90km | 1200hm

Groep fietsers van Rudi Rides in de zon voor verkeersbord in Frankrijk in de Vogezen
#WT-CODE 1525

De Vogezen

5 Day(s)
549 Pax

Nog 2 plekken!

Vijf dagen fietsen in Frankrijk met mooie klimmen. In de Vogezen verwacht je dat misschien niet! Er even tussenuit relatief dichtbij huis en genieten van de Franse natuur en keuken. We fietsen over bekende Tour de France cols, maar misschien zijn de verlaten landwegen nog wel mooier?

Vertrek: 05-05-23 | 65km | 1300hm

Calanches de Piana
#WT-CODE 1709

Corsica

8 Day(s)
1399 Pax

VOL!

Tien dagen op avontuur door het bijzondere Corsica. Ideaal voor de fietsliefhebber die van veel klimmen houdt. In kleine groep fietsen we van uitzicht naar uitzicht, inclusief werelderfgoed en geweldige wijn. We slapen in mooie hotels en gezellige B&B’s in volledige rust.

Vertrek: 19-05-23 | 80km | 1500hm

#WT-CODE 1701

Franse Alpen

7 Day(s)
949 Pax

Deze fietsvakantie is voor wie voor het eerst van de Franse Alpen willen proeven, maar ook voor wie de regio al kent. We fietsen over bekende Alpencols en minder bekende verlaten wegen. We hebben als standplaats een prachtige locatie, van alle gemakken voorzien.

Vertrek: 17-06-23 | 40-80km | 600-1500hm

Groep wielrenners van Rudi Rides op fietspad langs vallei in Italiaanse Alpen nabij Sarche
#WT-CODE 1615

Mooiste meren van Italië

8 Day(s)
1299 Pax

Nog 3 plekken (2 vrouwen, 1 man)

Niemand op de weg, alleen wij met zijn achten. Een week lang van meer naar meer in Noord-Italië en ook een dag de Alpen in bij Trento. Inclusief gemiddeld klimwerk, met soms uitdagende stukken. In totaal 80-90 kilometer en 1500 hoogtemeters per dag, met genoeg ontspanning in de vorm van Italiaanse koffie- en lunchpauzes. De ideale combinatie dus, zeker in juni en september met temperaturen tussen 20 en 25 graden. Alles onderweg is geregeld zodat jij alleen nog hoeft te genieten van de natuur, de zon, en de rest van de groep.

Vertrek: 03-06-23 | 80-90km | 1500hm

Hoe het werkt

Icoon om de juiste vakantie te kiezen die bij je past

1. Kies een vakantie

We bieden verschillende fietsvakanties aan. Kort en lang, en in verschillende landen. In een groep of individueel. Schrijf je vrijblijvend in voor meer informatie.

Icoon voor gesprek met expert van Rudi Rides die je vragen beantwoordt en je helpt bij het maken van de juiste keuze

2. Maak kennis

Door een persoonlijk telefoongesprek maken wij kennis met je. Zo leren we je niveau en voorkeuren kennen en worden al je vragen beantwoord.

Icoon van fiets en boom en wolk in design

3. Ga mee op avontuur!

Als het goed voelt dan ga jij mee op een nieuw fietsavontuur. Je bevestigt je inschrijving en daarna kun je beginnen met de voorbereidingen: trainen en inpakken.

Wat onze deelnemers over ons zeggen

En wat denk je van een weekend fietsen in Nederland?

Waarom Rudi Rides?

Fiets met respect

Toegankelijk

Ontspannen

Lokaal

Ervaren begeleiding

Prachtige natuur