Bekijk onze fietsvakanties hieronder!

Beeldschone, rustgevende natuur in Italië en Frankrijk. In klein gezelschap, ontspannen fietsen door indrukwekkende landschappen. Met of zonder bikepack, voor sportieve liefhebbers van natuur. En: met een bourgondische touch voor na het fietsen of onderweg. Ga jij ook met Rudi Rides op fietsvakantie?

Fietsers rusten uit op een bankje ergens in de Franse Alpen
#WT-CODE 1701

Franse Alpen

6 Pax

Vertrek: 08-06-24 | v.a. 40km | 600hm

Inschrijving geopend

Deze fietsvakantie heeft twee groepen: 1.) voor het eerst van de Franse Alpen willen proeven en goede tips en adviezen wil, en 2.) voor wie meer uitdaging wil. We fietsen over bekende Alpencols en verlaten wegen. We zitten in hartje Bourg d’Oisans, aan de voet van de Alpe d’Huez.

Explore
#WT-CODE 2019

Op maat vakantie

8 Pax

Vertrek: elke dag | Afstand: alle

Schrijf je in voor 2024!

Racefiets, trekkingfiets of e-bike. Het wordt allemaal aangeboden in Italië en Frankrijk met Rudi Rides.Hoe mooi dat alles tot in de puntjes geregeld is? Betrouwbare routes, verkeersluw, en een echte lokale ervaring. Alles op jouw wensen aangepast. Dus maak nu die fietsvakantie van je dromen.

Explore
Foto in laag perspectief boven het gras zitten fietsers in de zon een appel te eten voor een appelgaard
#WT-CODE 1615

Giro d’Italia – klein

8 Pax

Vertrek: 02-09-23 | 80-90km | 1500hm

Vol! Nieuwe data n.n.b.

Een week langs verschillende mooie meren in Noord-Italië. Voor wie zowel van klimmen, als van ‘la vita in Italia’ houdt. De beste pizza’s, cornetto’s en wijn. Deze vakantie is de ideale combinatie tussen in- en ontspanning. Geniet van de natuur, de zon en de Italiaanse keuken.

Explore
Groep fietsers voor Griekse tempel in Paestum
#WT-CODE 1234

Zuid-Italië

10 Pax

Vertrek: 16-04-2024 | 90km | 1200hm

Nog 5 plekken!

Van Italiaanse oost- tot westkust. Vanaf de start in Puglia tot het einde in Napels doorkruis je prachtige landschappen. Grillige kustlijn, olijf- en wijngaarden, niemandsland, Apennijnen, Amalfikust, Salerno en het bruisende Napels. Deze vakantie is maximaal genieten voor de liefhebber.

Explore
Groep fietsers van Rudi Rides in de zon voor verkeersbord in Frankrijk in de Vogezen
#WT-CODE 1525

De Vogezen

7 Pax

Vertrek: 11-10-23 | 65km | 1300hm

Inschrijving geopend

Vijf dagen fietsen in Frankrijk met mooie klimmen. In de Vogezen verwacht je dat misschien niet! Er even tussenuit relatief dichtbij huis en genieten van de Franse natuur en keuken. We fietsen over bekende Tour de France cols, maar misschien zijn de verlaten landwegen nog wel mooier?

Explore
Groep fietsers met Rudi van Rudi Rides in Heimbach in de Eifel
#DU2301

De Eifel

7 Pax

Vertrek: 17-10-23 / 21-10-23 | 70km | 1200hm

100% vol

Nog laat in het seizoen naar Duitsland om nieuwe beklimmingen te ontdekken? Kies dan voor deze trip: fiets door een kleurrijk herfstlandschap, met typische Duitse dorpen en door vele bossen. En natuurlijk: helemaal in de Duitse sferen met Kuchen, Hefeweizen en meer lokale gerechten en dranken.

Explore
Groep wielrenners op Corsica bij Calanques del Piana
#WT-CODE 1709

Corsica

10 Pax

Vertrek: 17-05-24 | 80km | 1500hm

Inschrijving geopend voor 2024

Tien dagen op avontuur door het bijzondere Corsica. Ideaal voor de fietsliefhebber die van veel klimmen houdt. In kleine groep fietsen we van uitzicht naar uitzicht, inclusief werelderfgoed en geweldige wijn. We slapen in mooie hotels en gezellige B&B’s in volledige rust.

Explore

Hoe het werkt

Icoon om de juiste vakantie te kiezen die bij je past

1. Kies een vakantie

We bieden verschillende fietsvakanties aan. Kort en lang, en in verschillende landen. In een groep of individueel. Schrijf je vrijblijvend in voor meer informatie.

Icoon voor gesprek met expert van Rudi Rides die je vragen beantwoordt en je helpt bij het maken van de juiste keuze

2. Maak kennis

Door een persoonlijk telefoongesprek maken wij kennis met je. Zo leren we je niveau en voorkeuren kennen en worden al je vragen beantwoord.

Icoon van fiets en boom en wolk in design

3. Ga mee op avontuur!

Als het goed voelt dan ga jij mee op een nieuw fietsavontuur. Je bevestigt je inschrijving en daarna kun je beginnen met de voorbereidingen: trainen en inpakken.

Wat onze deelnemers over ons zeggen

En wat denk je van een weekend fietsen in Nederland?

Waarom Rudi Rides?

Fiets met respect

Toegankelijk

Ontspannen

Lokaal

Ervaren begeleiding

Prachtige natuur