Bekijk hier de volledige kalender met Rudi Rides evenementen. Gebruik de filters om een specifieke zoekactie uit te voeren. Heb je vragen over evenementen of wil je op de hoogte worden gehouden als er nieuws is? Meld je dan aan bij de Rudi Rides community en mis niks.

FromTo

Groep wielrenners op Corsica bij Calanques del Piana
#WT-CODE 1709

Corsica

10 Pax

Vertrek: 17-05-24 | 80km | 1500hm

Inschrijving geopend voor 2024

Tien dagen op avontuur door het bijzondere Corsica. Ideaal voor de fietsliefhebber die van veel klimmen houdt. In kleine groep fietsen we van uitzicht naar uitzicht, inclusief werelderfgoed en geweldige wijn. We slapen in mooie hotels en gezellige B&B’s in volledige rust.

Explore
Groep fietsers met Rudi van Rudi Rides in Heimbach in de Eifel
#DU2301

De Eifel

7 Pax

Vertrek: 17-10-23 / 21-10-23 | 70km | 1200hm

100% vol

Nog laat in het seizoen naar Duitsland om nieuwe beklimmingen te ontdekken? Kies dan voor deze trip: fiets door een kleurrijk herfstlandschap, met typische Duitse dorpen en door vele bossen. En natuurlijk: helemaal in de Duitse sferen met Kuchen, Hefeweizen en meer lokale gerechten en dranken.

Explore
Groep fietsers van Rudi Rides in de zon voor verkeersbord in Frankrijk in de Vogezen
#WT-CODE 1525

De Vogezen

7 Pax

Vertrek: 11-10-23 | 65km | 1300hm

Inschrijving geopend

Vijf dagen fietsen in Frankrijk met mooie klimmen. In de Vogezen verwacht je dat misschien niet! Er even tussenuit relatief dichtbij huis en genieten van de Franse natuur en keuken. We fietsen over bekende Tour de France cols, maar misschien zijn de verlaten landwegen nog wel mooier?

Explore
Groep fietsers voor Griekse tempel in Paestum
#WT-CODE 1234

Zuid-Italië

10 Pax

Vertrek: 16-04-2024 | 90km | 1200hm

Nog 5 plekken!

Van Italiaanse oost- tot westkust. Vanaf de start in Puglia tot het einde in Napels doorkruis je prachtige landschappen. Grillige kustlijn, olijf- en wijngaarden, niemandsland, Apennijnen, Amalfikust, Salerno en het bruisende Napels. Deze vakantie is maximaal genieten voor de liefhebber.

Explore
Foto in laag perspectief boven het gras zitten fietsers in de zon een appel te eten voor een appelgaard
#WT-CODE 1615

Giro d’Italia – klein

8 Pax

Vertrek: 02-09-23 | 80-90km | 1500hm

Vol! Nieuwe data n.n.b.

Een week langs verschillende mooie meren in Noord-Italië. Voor wie zowel van klimmen, als van ‘la vita in Italia’ houdt. De beste pizza’s, cornetto’s en wijn. Deze vakantie is de ideale combinatie tussen in- en ontspanning. Geniet van de natuur, de zon en de Italiaanse keuken.

Explore
#WT-CODE 2019

Op maat vakantie

8 Pax

Vertrek: elke dag | Afstand: alle

Schrijf je in voor 2024!

Racefiets, trekkingfiets of e-bike. Het wordt allemaal aangeboden in Italië en Frankrijk met Rudi Rides.Hoe mooi dat alles tot in de puntjes geregeld is? Betrouwbare routes, verkeersluw, en een echte lokale ervaring. Alles op jouw wensen aangepast. Dus maak nu die fietsvakantie van je dromen.

Explore
Fietsers rusten uit op een bankje ergens in de Franse Alpen
#WT-CODE 1701

Franse Alpen

6 Pax

Vertrek: 08-06-24 | v.a. 40km | 600hm

Inschrijving geopend

Deze fietsvakantie heeft twee groepen: 1.) voor het eerst van de Franse Alpen willen proeven en goede tips en adviezen wil, en 2.) voor wie meer uitdaging wil. We fietsen over bekende Alpencols en verlaten wegen. We zitten in hartje Bourg d’Oisans, aan de voet van de Alpe d’Huez.

Explore
Fietsers in Limburg naast een gemaaid veld in het voorjaar in de zon
#WT-CODE 1588

Weekend Limburg

3 Day(s) 2 Night(s)
10 Pax

Deze trip komt voorlopig niet meer terug. Kijk vooral bij het Posbank weekend en binnenkort een nieuwe locatie in Nederland!

Even er tussenuit op een sociaal weekend weg. Fietsen, ontspanning en goed gezelschap. Veel aandacht voor eten, drinken en genieten van het leven. Perfect voor de liefhebber die vroeg in het seizoen graag hoogtemeters maakt voor een ideale start van een lang fietsseizoen.

Vertrek: n.n.b. | 90km | 1000hm

Explore
Groep wielrenners gemengd mannen en vrouwen op de bloeiende heide in augustus bij de Posbank in Nederland
#WT-CODE 1609

Weekend Posbank

3 Day(s) 2 Night(s)
10 Pax

2024: Inschrijving open

Van vrijdag tot zondag er even helemaal tussenuit in het voorjaar. Je hoeft alleen maar te fietsen en verder is alles voor je geregeld. Ontdek nieuwe routes, ontmoet nieuwe mensen en vele gezichten van de Rudi Rides community. Laagdrempelig kennismaken met Rudi Rides.

Vertrek: 22-03-24 | 80km | 300hm

Explore